Peugeot Club Danmark
 Januar 20 2018 14:19:27
Navigation
Hjem / Nyheder
Artikler
FAQ
Kontakt os
Forum
Links
Søg
Besøgende
Gæster online: 9
Ingen brugere online

Antal brugere: 7,893
Nyeste bruger: Finn A Andersen
Debatemner
Nyeste emne
Peg.206 sw 1.4 HDI
Haynes Service and R...
æv, så røg 5'te gear
Reservedels liste pe...
Gætteleg - Hvad side...
Mest aktive emner
fartpilot - nu og... [580]
Konstruktionsfejl... [94]
407 blæser fint, ... [93]
Reparation af ESP [75]
antenne opbygning... [59]
Se indlæg
Peugeot Club Danmark | Teknik | Motor og Transmission
Forfatter 406 TS6 fejl på fejl på osv antipol.
sloth2
Brugere

Antal indlæg: 7
Bopæl: Østjylland
Tilmeldt: 21.01.12
Lagt på d. 12-05-2013 11:31
Hej nogen som har guldkorn til at give ud,så jeg kan komme videre med min TS6, den har i den tid jeg har haft den bøvlet med "anti pol" konstant og en gang imellem mest i fugtigt vejr og vinter "ESP/ABS Failure" den har fået skiftet alle lambda 2 gange,den har fået skiftet tændrør/spoler for under 1 år siden (nr 5 skiftet igen for 3 uger siden)

i sidste weekend tilttede den under kraftig regnvejr med antipollution og derefter catalysator converter fault,den gik utrolig ujævn, men næste morgen startede den som om intet var hændt,jeg læste den ud med følgende P0430 ,og transponder kode ikke korrekt modtaget .
nusltillede den,og alt var ok .men så igår på motorvejen ned af en bakke hvor den kørte med fart pilot,vejret var tørt startede den forfra med anti pol,derefter catalyst conv. fault. og fejlen er der stadig idag.
ved udlæsning skriver den P0430 samt P0304 .
jeg er mere en træt af dette cirkus, spørg man en siges skift cat,men en fra mit lokale peugeot siger vi skifter dem aldrig.??

noget siger mig at det er en elektronisk fejl idet at det altid er værst i fugtigt vejr.

hvad vil i gøre her ???smileysmileysmiley
Forfatter RE: 406 TS6 fejl på fejl på osv antipol.
sloth2
Brugere

Antal indlæg: 7
Bopæl: Østjylland
Tilmeldt: 21.01.12
Lagt på d. 12-05-2013 11:36
glemte lige oplyse, flowmåleren (L pr 100km) virker pludselig heller ikke viser bare --.- i displayet under kørsel
Forfatter RE: 406 TS6 fejl på fejl på osv antipol.
KHJ
Brugere

Antal indlæg: 1916
Tilmeldt: 02.07.11
Lagt på d. 12-05-2013 19:01
sloth2 skrev:
Hej nogen som har guldkorn til at give ud,så jeg kan komme videre med min TS6, den har i den tid jeg har haft den bøvlet med "anti pol" konstant og en gang imellem mest i fugtigt vejr og vinter "ESP/ABS Failure" den har fået skiftet alle lambda 2 gange,den har fået skiftet tændrør/spoler for under 1 år siden (nr 5 skiftet igen for 3 uger siden)

i sidste weekend tilttede den under kraftig regnvejr med antipollution og derefter catalysator converter fault,den gik utrolig ujævn, men næste morgen startede den som om intet var hændt,jeg læste den ud med følgende P0430 ,og transponder kode ikke korrekt modtaget .
nusltillede den,og alt var ok .men så igår på motorvejen ned af en bakke hvor den kørte med fart pilot,vejret var tørt startede den forfra med anti pol,derefter catalyst conv. fault. og fejlen er der stadig idag.
ved udlæsning skriver den P0430 samt P0304 .
jeg er mere en træt af dette cirkus, spørg man en siges skift cat,men en fra mit lokale peugeot siger vi skifter dem aldrig.??

noget siger mig at det er en elektronisk fejl idet at det altid er værst i fugtigt vejr.

hvad vil i gøre her ???smileysmileysmiley


Det kan godt være effekten i katten er væk , prøv og få lavet en 4 gas måling på den , det kan også være falsk luft i udstødningen men det kan ses på målingen
Forfatter RE: 406 TS6 fejl på fejl på osv antipol.
sloth2
Brugere

Antal indlæg: 7
Bopæl: Østjylland
Tilmeldt: 21.01.12
Lagt på d. 13-05-2013 22:32
KHJ tak for svar, nu er det sikkert at nogen vil mene at dette er et dumt spørgsmål.
Men hvad er en 4 gas måling og hvem kan foretage en sådan i nærheden af århus/skanderborg/horsens.

sidste nyt i følgeton, jeg læste koderne ud P0304 og nu P0354 ,jeg byttede så spole 4 og 1 om idet at jeg så kunne skifte den inden for 5 min,når jeg fik fat i en.
MEN jeg var jo nysgerrig startede den nu var der intet ???????
så fra permanent tændnings fejl og fejl på spole 4, ja så var der nu intet .

meget mærkelig bil smiley
Forfatter RE: 406 TS6 fejl på fejl på osv antipol.
KHJ
Brugere

Antal indlæg: 1916
Tilmeldt: 02.07.11
Lagt på d. 14-05-2013 18:19
En 4 gasmåler måler 4 ting hvorimod en kuliltemåler kun målte det , det med spolerne er det de nye hvide og normalt skifter man alle 6 samtidig
Forfatter RE: 406 TS6 fejl på fejl på osv antipol.
sloth2
Brugere

Antal indlæg: 7
Bopæl: Østjylland
Tilmeldt: 21.01.12
Lagt på d. 16-05-2013 06:13
Hej KHJ ,ja det er de nye hvide originale med lukket top,alle skiftet og med det tændrør som skulle passe til ifølge Peugeot.

Bilen er lige blevet synet for en uge siden ville de ikke se det der (4Gas) der lyste lampen godt nok ikke (havde nulstillet den dagen før ellers vil de ikke syne den vidste jeg)
Spring til debat:
Indlogning
Brugernavn

Kodeord



Er du ikke registreret bruger endnu?
Klik her for at blive det.

Har du glemt dit kodeord?
Få tilsendt et nyt ved at klikke her.
reklame
Alle sider er Copyright © Peugeot Club Danmark