Peugeot Club Danmark
 Januar 23 2018 22:57:58
Navigation
Hjem / Nyheder
Artikler
FAQ
Kontakt os
Forum
Links
Søg
Besøgende
Gæster online: 6
Ingen brugere online

Antal brugere: 7,899
Nyeste bruger: Kenneth_85
Debatemner
Nyeste emne
Peugeot 206 S16 vil ...
307 sw uden bremsekr...
207 tænder selv lyset
panorama tag
308 Update radio
Mest aktive emner
fartpilot - nu og... [580]
Konstruktionsfejl... [94]
407 blæser fint, ... [93]
Reparation af ESP [75]
antenne opbygning... [59]
Se indlæg
Peugeot Club Danmark | Teknik | Elektronik
Forfatter peugeot 406 hdi, dårlig stelforb?



Antal indlæg:
Tilmeldt: 01.01.70
Lagt på d. 18-03-2013 17:28
Hej folkens
Jeg har en peugeot fra 2000, som driller lidt. Når jeg kører i byen ved lav fart, mister bilen strøm til klima lys og el bagrude samt den lyser i ladelampen. Kunne dette tyde på en dårlig stelforbindelse? Det er en periodisk fejl som være et sek, men strømen til radioen fejler ikke noget så er lidt på herrens mark.
Håber der er nogle der kan komme med en løsning

P.s tændingslåsen er undersøg, det var ikke den.
Forfatter RE: peugeot 406 hdi, dårlig stelforb?
KHJ
Brugere

Antal indlæg: 1916
Tilmeldt: 02.07.11
Lagt på d. 18-03-2013 20:06
Jeg tror mere det er generatoren der ikke lader ved lave omdrejninger , de ting der ikke virker er kun i drift ved gående motor og hvis den ikke lader er det lig med motoren ikke er startet relæet i BSI boksen lukker ikke og sætter strøm ud
Forfatter RE: peugeot 406 hdi, dårlig stelforb?



Antal indlæg:
Tilmeldt: 01.01.70
Lagt på d. 18-03-2013 20:24
problemet er den også gør det når den holder stille, og når man gasser op og fyre helt op for blæseren på klimaanlægget og når fejlen kommer kan man høre at relæene klikke i sikrings boxen.
Forfatter RE: peugeot 406 hdi, dårlig stelforb?
Ole S
Brugere

Brugers avatar

Antal indlæg: 1609
Bopæl: Nordjylland
Tilmeldt: 29.06.11
Lagt på d. 18-03-2013 20:45
Hej
Lyder klart som en fejl på generator. Ny på.smiley


Mvh Ole
Peugeot 307 1.6 2002
Forfatter RE: peugeot 406 hdi, dårlig stelforb?



Antal indlæg:
Tilmeldt: 01.01.70
Lagt på d. 18-03-2013 21:12
også hvis fejlen kun er kort varig ca 1 sek (ligesom en løs forbindelse), man kan høre den mister strøm til relæet da det klikker, vil den også gøre det ved en død generator?

fejlen kommer mange gange under kørsel og varer som sagt 1 sek.
Redigeret af d. 18-03-2013 21:14
Forfatter RE: peugeot 406 hdi, dårlig stelforb?
Ole S
Brugere

Brugers avatar

Antal indlæg: 1609
Bopæl: Nordjylland
Tilmeldt: 29.06.11
Lagt på d. 18-03-2013 22:32
Hej
Nu Har du vel tjekket polsko på batteriet.


Mvh Ole
Peugeot 307 1.6 2002
Forfatter RE: peugeot 406 hdi, dårlig stelforb?



Antal indlæg:
Tilmeldt: 01.01.70
Lagt på d. 19-03-2013 03:28
Ja de er tjekket, troede nemlig også det bare var det hehe.
Forfatter RE: peugeot 406 hdi, dårlig stelforb?
ralop
Brugere

Antal indlæg: 37
Bopæl: 9370
Tilmeldt: 10.01.13
Lagt på d. 15-04-2013 20:02
og stelforbindelse fra batteri til motor?
Spring til debat:
Indlogning
Brugernavn

Kodeord



Er du ikke registreret bruger endnu?
Klik her for at blive det.

Har du glemt dit kodeord?
Få tilsendt et nyt ved at klikke her.
reklame
Alle sider er Copyright © Peugeot Club Danmark