Peugeot Club Danmark
 Januar 20 2018 10:14:17
Navigation
Hjem / Nyheder
Artikler
FAQ
Kontakt os
Forum
Links
Søg
Besøgende
Gæster online: 9
Brugere online: gielsgaard

Antal brugere: 7,893
Nyeste bruger: Finn A Andersen
Debatemner
Nyeste emne
Reservedels liste pe...
Gætteleg - Hvad side...
motor temp 206 1,4
Skæv trækaksel?
For lidt lys på bilen
Mest aktive emner
fartpilot - nu og... [580]
Konstruktionsfejl... [94]
407 blæser fint, ... [93]
Reparation af ESP [75]
antenne opbygning... [59]
Se indlæg
Peugeot Club Danmark | Teknik | Elektronik
Forfatter 206 1,4hdi start problemer
DoubleH
Brugere

Antal indlæg: 1
Tilmeldt: 06.12.13
Lagt på d. 06-12-2013 09:35
Hej

Min elskede 206 1,4 hdi, 2004, har efter 230.000 km fået start problemer. Problemet startede sidste vinter. Bilen har oliefyr, så den klarede vi. Hele sommeren har der ikke været problemer, men for 4 uger siden startede det så igen.
Gløderør er skiftet og forvarmerelæ er kontrolleret og virker, brændstoftilførsel ok. Alle de åbenlyse ting den kan fejle er kontrolleret.
Min mekaniker er så gået i dybden og har prøvet at tvangsstyre forvarmningen, uden held. Derefter har han kontrolleret den "intelligente" sikringsboks der styrer forvarmning og brændstof tilførslen. Her er der imidlertid en fejl. En gang imellem er der kun et output på 6 volt, hvor der burde være 12. Sikringboksen blev udskiftet med en ny, men ak! Samme problem.
Har nogen mon oplevet det samme??
Og endnu vigtigere, hvad er løsningen.
Spring til debat:
Indlogning
Brugernavn

Kodeord



Er du ikke registreret bruger endnu?
Klik her for at blive det.

Har du glemt dit kodeord?
Få tilsendt et nyt ved at klikke her.
reklame
Alle sider er Copyright © Peugeot Club Danmark