Peugeot Club Danmark
 Januar 23 2018 18:58:24
Navigation
Hjem / Nyheder
Artikler
FAQ
Kontakt os
Forum
Links
Søg
Besøgende
Gæster online: 6
Ingen brugere online

Antal brugere: 7,899
Nyeste bruger: Kenneth_85
Debatemner
Nyeste emne
Peugeot 206 S16 vil ...
307 sw uden bremsekr...
207 tænder selv lyset
panorama tag
308 Update radio
Mest aktive emner
fartpilot - nu og... [580]
Konstruktionsfejl... [94]
407 blæser fint, ... [93]
Reparation af ESP [75]
antenne opbygning... [59]
Se indlæg
Peugeot Club Danmark | Teknik | Motor og Transmission
Side 2 af 2 < 1 2
Forfatter RE: servo forsvundet
hoj72
Brugere

Antal indlæg: 62
Tilmeldt: 27.06.16
Lagt på d. 27-12-2017 14:49
pug407aut skrev:
Har du prøvet at have en tester på den, det kunne jo være der var en fejl?
Man kan aktivere pumpen med tester, så kan man høre om der er noget der ikke køre ordentligt uden at motoren larmer
Det er et stort problem på 307eren med elektrisk servo pumpe at de går til.


Hej igen.

Pug407 - du testede min bil for mig, hvor jeg fik at vide at testeren ikke kunne kommunikere med pumpen. Hvad betyder det egentligt? Elektrisk fejl eller defekt pumpe(Glemte at spørge dig, da du testede bilen for mig)

Nu har jeg skiftet servo-pumpen på bilen og problemet har ikke ændret sig. Stadig ingen servostyring.

Det skal siges at det er en brugt jeg har monteret købt over ebay.

Nogen som har en løsning på problemet? Bilen bliver med sikkerhed ikke synes uden en funktionel servostyring.smiley
Forfatter RE: servo forsvundet
pug407aut
Brugere

Brugers avatar

Antal indlæg: 2232
Bopæl: Aalborg (Gandrup)
Tilmeldt: 28.02.11
Lagt på d. 27-12-2017 20:03
Det kan være signal på selve pumpen eller stikket, det er normalt her problemet med de forskelige komponenter i en bil.
men der kan selvfølgelig godt være et brud på et kabel eller dårlig forbindelse på en af maxi sikringerne i motorrummet, kør ned i bunden af linket http://jimbutterworth.co.uk/5fuses.htm


Nu Peugeot 407 SW 2,0 xt hdi fra 05 med automatgear, 540.000 km
og alt i udstyr (AKA Fr. let på tå)
Før Peugeot 406 2,0 st med automatgear
Første køretøj en Renault 19 Chamade 1.4 GTS
Kan være behjælpelig med fejludlæsnin, aktivering af funktioner og små reparationer mm
Diagbox, PP2000, Lexia og VCDS (VAG) tester
Chef mekaniker, Dæk montør/Vulkanisør til daglig.
Forfatter RE: servo forsvundet
hoj72
Brugere

Antal indlæg: 62
Tilmeldt: 27.06.16
Lagt på d. 02-01-2018 19:35
pug407aut skrev:
Det kan være signal på selve pumpen eller stikket, det er normalt her problemet med de forskelige komponenter i en bil.
men der kan selvfølgelig godt være et brud på et kabel eller dårlig forbindelse på en af maxi sikringerne i motorrummet, kør ned i bunden af linket http://jimbutterworth.co.uk/5fuses.htm


Til info:

servo styringen er funktionel igen.smiley

Det viste sig at det var en dårlig forbindelse i maxi-sikringen på 70 A. Et af stikkende som 70 A maxi sikring sidder i havde en dårlig forbindelse(irret). Rensning af dette og udskiftning af sikringen, så var problemet løst.

Pas på med, at kun måle om det er forbindelse over sikringen, imens den stadig sidder i, for der vises ingen fejl, da sikringen ikke er sprunget. Man er nødt til at tage sikringen ud og se på stikket er ok for at være sikker.

Godt at jeg valgte at købe en brugt servo-pumpe i Englang til billige penge og ikke en ny en til 5-6000 kr.
Side 2 af 2 < 1 2
Spring til debat:
Indlogning
Brugernavn

Kodeord



Er du ikke registreret bruger endnu?
Klik her for at blive det.

Har du glemt dit kodeord?
Få tilsendt et nyt ved at klikke her.
reklame
Alle sider er Copyright © Peugeot Club Danmark